Categorii

Curs fitness
Service Aparate Fitness - Reparatii Aparate Fitness

Curs acreditat instructor fitness

alarmare cctv

Sali de fitness la cheie

Tapiterie aparate fitness

Producători

Biciclete VerticaleAvem 5 produse.

Biciclete Verticale
 

De ce sa cumparati biciclete Upright si Recumbent?

Simpla bicicleta de exercitii fitness ramane una dintre cele mai populare si accesibile aparate de antrenament aerobic si e usor de inteles de ce. intai de toate, bicicletele fixe ofera posibilitatea unui antrenament relativ ieftin pentru cei care cauta echipament aerobic de buna calitate fara sa trebuiasca sa sparga vreo banca.

Aceasta pentru ca tehnologia necesara pentru a construi o bicicleta decenta si solida este cu mult mai modesta decat cea de exemplu pentru o banda de alergare, si din motivul ca tehnologia pentru bicicleta fixa este atat de bine testata si incercata.

Miscarea ciclica prin ea insasi constituie un alt motiv; aproape oricine poate merge pe bicicleta, e nevoie de foarte putina coordonare si elementul cu greutati face sa fie extrem de usor exercitiul pentru solduri, genunchi si glezne ? este ideal pentru incepatori, pentru cei in varsta sau pentru cei care sufera de anumite boli sau se recupereaza dupa anumite leziuni. Cireasa de pe tort este ca mersul pe bicicleta este un exercitiu cardiovascular excelent.

Ce caracteristici sa cautati:

Sistemul de franare - majoritatea bicicletelor folosesc franarea electronica si cu toate ca nu este foarte ieftina, acest tip de franare este in general fin si da posibilitatea producatorilor sa ofere programe precum urcarea in panta si controlul ritmului cardiac. Franarea mecanica este simpla, ieftina si ofera in general nivele de mare rezistenta, dar e nevoie de o roata motrice grea pentru a obtine un bun feeling al pedalarii si este nevoie de intretinere regulata. Franarea pneumatica va confera mai multa rezistenta in timp ce pedalati mai repede, o impresie de racorire si reprezinta un sistem solid/ robust de a genera rezistenta. Dar nu va da posibilitatea sa schimbati rezistenta fara sa schimbati viteza de pedalare.
Roata motrice - Daca toate celelalte lucruri sunt egale, cu cat este mai grea roata motrice, cu atat mai fina si fara smuncituri va fi pedalarea.
Recumbent si Upright - Bicicletele de exercitii Upright va pun in pozitia traditionala verticala de mers cu bicicleta, in timp ce bicicletele de exercitii Recumbent va pun intr-o pozitie mai orizontala, e mai usor sa te urci pe ele si sa cobori de pe ele si au un scaun/ sezut mai confortabil cu spatar. Cu toate acestea, bicicletele de exercitii Recumbent ocupa mai mult loc si sunt in general mai costisitoare decat echivalentul lor standard.
Pedalarea - in mod ideal ar trebui sa fie fina, regulata cu acelasi nivel de rezistenta pe parcursul celor 360 de grade de revolutie a unei pedale, chiar si la nivelele de mare rezistenta si cand persoana nu sta pe scaun. Evitati modelele care dau senzatia unei pedalari cu smuncituri sau neregulate.
Puterea maxima - ce rezistenta are bicicleta cand se pedaleaza in plina viteza? Majoritatea bicicletelor vor oferi cel putin 250 watts; ciclistii experimentati sau cei care sunt intr-o forma foarte buna vor avea nevoie de cel putin 400 watts.
Pupitru feedback si usurinta utilizarii - cat de clare si inteligibile sunt informatiile de pe afisaj? Cat de usor este accesul la programe (daca exista)? Daca sunt butoanele destul de vizibile si usor de folosit?
Programele - poate oferi varietate si motivare prin simularea unor curse variate de urcare in panta, permitandu-va sa va creati propriul program sau sa va controlati ritmul cardiac.
Energia - are bicicleta alimentare proprie sau trebuie racordata la o sursa de energie?
Posibilitatea de reglare a pozitiei - cu cat sunt mai multe posibilitati de reglare a bicicletei, cu atat este mai confortabila pe parcursul sesiunilor mai lungi. Toate bicicletele au reglaj pentru inaltimea scaunului; verificati si daca scaunul sau manerele se pot muta inainte si inapoi.
Confortul scaunului - Ce captuseala are scaunul?
Structura - verificati daca structura este facuta predominant din metal, daca sudurile sunt bine facute, daca finisarea generala este buna fara margini ascutire sau neprelucrate si daca partile mobile sunt astfel construite incat sa nu va prindeti degetele. O bicicleta construita solid trebuie sa fie stabila si sa nu se balanseze sau sa tremure, chiar si cand nu stati pe scaun, depunand mare efort!
Garantia - verificati garantia la dealer, mai ales daca anticipati ca o veti folosi din greu. Unii producatori dau acum mai mult decat garantia standard de un an pentru structura si parti componente.