Categorii

Curs fitness
Service Aparate Fitness - Reparatii Aparate Fitness

Curs acreditat instructor fitness

alarmare cctv

Sali de fitness la cheie

Tapiterie aparate fitness

Producători

DE CE ABC FITNESS?

Suntem firma care a elaborat analiza ocupaţională, standardul ocupaţional şi calificarea pentru meseria de instructor aerobic-fitness, meserie ce a fost introdusă în COR de către colaboratorii noştri de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti.


Suntem singura firma din România specializată în acordare de consultanţă tehnologică, managerială şi administrativă în domeniul sportului comercial.


Suntem specializaţi în implementarea serviciilor -claselor- de fitness şi aerobic, dar şi în vânzarea acestora; deasemenea vă putem ajuta cu selectarea iniţială a personalului şi cu instruirea şi calificarea acestuia.

Organizăm evenimente de deschidere şi de promovare pentru serviciile şi sălile sportive comerciale.


Acordăm consultanţă în vederea stabilirii tarifelor şi vânzărilor corporate.


Realizăm site-uri pentru centrele sportive comerciale.


Organizăm evenimente sportive în care prezentăm cele mai noi clase si aparate de fitness şi în care promovam instructorii români. (vezi evenimente).


Directorul nostru sportiv, Voica Georgiana Ştefania colaborează cu o institutie de studii superioare, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti în organizarea cursurilor acreditate pentru meseria de instructor aerobic-fitness. (vezi cursuri acreditate).


Avem o bază actualizată a locurilor de muncă vacante din centrele sportive comerciale din ţară.


Avem o bază actualizată de CV-uri a personalului calificat de noi, care poate ocupa posturile vacante din clubul dumneavoastră.

 


ABC FITNESS = PROFESIONALISM+IMPLICARE+IDEI+SOLUTII+REZULTATE

 


Firma Abc Fitness a luat naştere din dorinţa noastră de a vă arăta ce înseamna calitatea şi de a vă ajuta pe voi, viitorii noştrii colaboratori, fie că sunteţi interesaţi să deschideţi sau să dezvoltaţi o afacere în domeniul sportului comercial, fie că doriţi să urmaţi unul din cursurile noastre acreditate de calificare sau perfecţionare din domeniul wellness-fitness.


Pe langă aportul considerabil adus de noi la dezvoltarea afacerilor în WELLNESS, vă oferim şi posibilitatea utilării spaţiilor dumneavoastră cu echipamente de ultimă generaţie, în funcţie de buget, dar şi de targetul viitorului club.


Deasemenea, cele mai noi servicii din domeniul sportului comercial (denumire introdusa pe piata de domnul Bogdan Vasile) sunt promovate de noi in Romania (FREEDOM CLASS, RUNNERING CLASS, FREESTYLE CLASS)
Unii dintre cei mai cunoscuti manageri din lumea fitnesului au contribuit alaturi de Bogdan Vasile la dezvoltarea strategiilor manageriale in fitness: VOICA GEORGIANA (specialist in implementarea serviciilor de aerobic si pregatirea personalului), FLORIN SUCIU (unul dintre cei mai bine pregatiti manageri din domeniu din Romania), DANILA GABRIEL (manager BERY FITNESS & SPA).


La cererea partenerilor nostrii am incheiat contracte de distributie cu unele dintre cele mai importante companii producatoare de echipamente fitness, cardio si aerobic din lume: GYM&LIFE, RUNNER, EXT3, HOIST, PRECOR, POWERTECH, BODYSOLID,TITAN FITNESS, LUXTRAINER, FITSTYLE, ETC .

 

Specificul fiecărui club a contribuit la lărgirea plajei partenerilor noştri, fiind astăzi capabili să vă îndrumăm în alegerea celor mai buni specialişti în realizarea spaţiilor şi furnizarea echipamentelor necesare funcţionării clubului la cele mai înalte standarde: instalaţii de control acces, instalaţii de ventilaţie, instalaţii de sonorizare, pardoseli sportive şi de trafic intens etc.


DACĂ AVEŢI DE GÂND SĂ DESCHIDEŢI UN CENTRU WELLNESS SAU AVEŢI DEJA UNUL CARE DE CARE NU SUNTEŢI MULŢUMIT, VĂ STĂM LA DISPOZIŢIE.

CLUBURI CARE AU APELAT LA NOI PENTRU CONSULTANTA: BERY FITNESS & SPA, KUGOS, WELLNESS SPORT CLUB, FITNESS CLUB OROVICEANU, UNIQUE, BODYEXPRIM, ARENA ALBA IULIA, ATHLETIC GYM, MARINA FITNESS