Categorii

Curs fitness
Service Aparate Fitness - Reparatii Aparate Fitness

Curs acreditat instructor fitness

alarmare cctv

Sali de fitness la cheie

Tapiterie aparate fitness

Producători

Decebal Club

Decebal Club - Turnu SeverinCLUBUL DECEBAL este centrul unde relaxarea si distractia este la ea acasa. Ne referim aici atat la relaxarea fizica cat si la cea psihica.
Clubul functioneaza la etajul 4 in incinta Magazinului Decebal inca din anul 2006, fiind cel mai mare centru comercial sportiv.

 

 

 

 

 

Bery Fitess Spa

Bery Fitess SpaVa invitam sa fiti printre primii membri ai noului club de sanatate aparut pe harta Bucurestiului !
In luna august 2006 s-a excavat prima cupa de pamant pentru construirea a ceea ce s-a ridicat pe strada Elev Stefanescu Stefan : minicomplexul sportiv   la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.Ne referim aici la timpul pe care fiecare dintre noi isi doreste sa-l foloseasca pentru   sanatate si aspect fizic armonios.

 

 

 

Kugos - sala de recuperare

Kugos - sala de recuperareClubul KUGOS este primul fitnes club din Bucuresti care pune accentul in primul rand pe prevenirea si recuperarea post-traumatica. Cu ajutorul personalului  calificat incercam sa oferim servicii de cea mai inalta calitate in domeniul recuperarii post traumatice, dar si practicarea sportului de intretinere intr-un md  profesional in vederea prevenirii eventualelor accidetari tot mai intalnite in sportul comercial.

  

Oroviceanu Fitness

Oroviceanu FitnessInfiintat in anul 2003 de Gabriel Oroviceanu, membru fondator al federatiei romane de arte martiale, 6 dani wushu, antrenor emerit si maestru al  sportului.
In prezent activitatea se desfasoara in doua puncte de lucru aflate in sector 5 si 6, avand incluse urmatoarele servicii: body building, aerobic (cardio,  step- aerobic, tae-bo) arte martiale, masaj si sauna.
Activitatea clubului este supravegheata de Iulia Cudalb, lector la federatia romana sportul pentru toti.

 

 

Unique health and fitness

Unique health and fitnessUnique este clubul Dvs. de sanatate si de modelare corporala. Personalul bine pregatit si aparatele performante multifunctionale stau la dispozitia Dvs  pentru a va imbunatati conditia fizica.
Dupa orele petrecute cu noi va veti redobandi increderea in Dvs., veti fi mai relaxat, mai optimist, iar stresul cotidian va fi dat uitarii.

  

 

FC DINAMO BUCURESTI 1948

Unique health and fitnessFC DINAMO 1948 a dotat vestiarele de la baza de antrenament de la SAFTICA cu mobilier de la firma noastra. Bancile au fost vopsite electrostatic, in culorile clubului: rosu si alb .

  

 

Wellness Sport Club

Unique health and fitnessWELLNESS SPORT CLUB este centrul unde relaxarea este la ea acasa. Ne referim aici atât la relaxarea fizică cât şi psihică.
Vă sunt puse la dispoziţie atât un program extins, cât şi servicii multiple şi de calitate.
Alături de antrenori şi instructori specializaţi o să aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi condiţia fizică beneficiind de sfaturi competente şi accesul la aparate profesionale şi performante.
Fie că sunteţi începător sau profesionist, personal trainerii vă stau la dispoziţie pe tot parcursul programului.  

Body Exprim

Unique health and fitnessClubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizeaza atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarind atat modelarea corporala, cat si echilibrul psihic si componenta emotionala.

 

 Alte Referinte

Alte Referinte