Categorii

Curs fitness
Service Aparate Fitness - Reparatii Aparate Fitness

Curs acreditat instructor fitness

alarmare cctv

Sali de fitness la cheie

Tapiterie aparate fitness

Producători

Biciclete ElipticeAvem 9 produse.

Biciclete Eliptice
 

De ce sa cumparati biciclete eliptice?

Bicicletele eliptice au fost initial concepute de oamenii de stiinta care se ocupa de exercitiile de sport pentru a dezvolta o miscare care, pe cat posibil, sa nu mai aiba impactul si stress-ul cu care sunt asociate formele mai conventionale de exercitii, cum ar fi alergatul, sau folosirea bicicletelor de exercitii si alte aparate de aerobic. Pe langa protejarea articulatiilor de incordarea muschilor, de accidente cum ar fi frecarea picioarelor si comprimare, aceste aparate sunt concepute si pentru ca orice miscare sa presupuna o coordonare minima, implicand o proportie maxima a grupelor de muschi din partea de jos a corpului pentru a promova efectele benefice de fitness si arderea eficienta a grasimilor. Ele au venit cu ceva nou, si anume cu o miscare de tip eliptic, in care picioarele (vazute din lateral) descriu o miscare de elipsa, al carei ax lung se aliniaza aproximativ paralel cu solul. Bicicleta eliptica a aparut in forma initiala, iar cu adaugarea manerelor pentru partea de sus a corpului pentru a antrena si muschii spatelui, pieptului si bratelor, a evoluat rapid in noua bicicleta eliptica. Astazi, bicicletele eliptice pentru folosirea in casa sunt aproape la fel de populare ca si benzile de alergare, cu posibilitati multiple de a alege modele.

Aveti grija cand cumparati o bicicleta ieftina.

Cumpararea unei biciclete eliptice ieftine se poate dovedi a fi o investitie foarte riscanta. Bicicleta eliptica este un aparat? de fitness complex care ofera o varietate de exercitii de fitness, printr-un antrenament cu impact minim. De aceea, bicicleta eliptica trebuie sa fie durabila si solida. Bicicleta eliptica simuleaza alergatul si mersul in anumite privinte ca si benzile de alergare, dar diferenta consta in faptul ca il loc ca piciorul sa paseasca pe o suprafata dura, piciorele se misca intr-un mod lin fara zdruncinaturi ca si atunci cand folosesti bicicleta. Acest lucru elimina o vasta gama de raniri la genunchi, glezne si articulatii care pot aparea pe o banda de alergare.

Inainte de a cumpara o bicicleta ieftina eliptica, trebuie sa faceti anumite cercetari in acesta privinita. Suma pe care va trebui sa o platiti depinde in mare masura daca bicicleta eliptica este motorizata sau nu. Alti factori pot fi: numele marcii, programele disponibile pe aparat si alte optiuni pe care le poate oferi aparatul. Siguranta este o alta asemenea problema. O alta intrebare care va trebui sa v-o puneti este daca aparatul are un buton de oprire de urgenta. Daca este un aparat de buna calitate, foarte probabail ca va avea acesta functie. De asemenea trebuie sa aveti grija la lungimea pasului pe care bicicleta eliptica o poate oferi. Trebuie sa fie minim de 40 cm pentru a beneficia de eficienta optima.

Exista multe site-uri web care ofera biciclete eliptice la preturi mici. Dar trebuie sa aveti grija si sa stiti ce fel de website este si sa va asigurati ca este un website reputabil care este specializat in echipamente fitness. Exista cateva oferte realiste bune in ceea ce privesc bicicletele eliptice.

Ce caracteristici sa cautati:

Sistemul de franare - aproape toate bicicletele eliptice folosesc franarea magnetica si veti avea nevoie de aceasta optiune daca doriti sa folositi programele.
Miscarea partii de jos a corpului - simtul miscarii in cazul bicicletelor eliptice este foarte subiectiv. in mod ideal ar trebui sa simtiti bicicleta cum se misca regulat, lin, cu un pattern firesc de pas? nu smuncit sau neregulat, sau cu o placa a piciorului care isi schimba directia brusc cand ajunge la "capatul" elipsei.
Miscarea partii de sus a corpului - manerele trebuie sa fie confortabile, fara joc semnificativ cand se schimba directia. Verificati ca la nivelele ridicate de rezistenta sa nu aiba tremur sau instabilitate.
Reglarea lungimii pasului - unele aparate iti permit sa iti scurtezi sau lungesti pasul, si astfel inlesnesc adaptarea miscarii aparatului la pasul tau firesc.
Pupitru feedback si usurinta utilizarii - cat de clare si inteligibile sunt informatiile de pe afisaj? Cat de usor este accesul la programe (daca exista)? Daca sunt butoanele destul de vizibile si usor de folosit?
Puterea maxima - ce putere poate oferi bicicleta eliptica atunci cand este folosita in plina viteza? Daca sunteti in buna forma, cautati sa aiba cel putin 250W.
Programele - poate oferi varietate si motivare prin simularea unor curse variate de urcare in panta, permitandu-va sa va creati propriul program sau sa va controlati ritmul cardiac.
Energia - unele biciclete eliptice au alimentarea proprie, altele au nevoie de racordare.